Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku | Rynek pracy

Oferty pracy za granicą – EURES

Wyszukiwarka Ofert pracy EURES

Metryczka oferty
Nazwa oferty:

SZEF KUCHNI, KUCHARZE, GŁÓWNY KELNER, KELNERZY

Numer oferty:

213/2017

Kraj:

Finlandia

Data wprowadzenia do systemu:

2017-10-10

Opis pracodawcy:

Status:Pracodawca

Nazwa: Smakbyn / Nordiska Matkompaniet Ab

Adres: Slottsvägen 134, 22520 Kastelholm, Åland, Finlandia

Telefon (z kodem kraju): +3581843666 (choose "4" for office)

E-mail: jenny@smakbyn.ax

Strona internetowa: http://smakbyn.ax/en/

Smakbyn jest miejscem łączącym w sobie restaurację, wytwórnię alkoholi, piwniczkę z winami oraz miejscem do przeprowadzania konferencji. Zajmują się również cateringiem.

Opis miejsca pracy:

Kastelholm – Aland Islands, Finlandia

Opis pracy:

Wykonywanie pracy w restauracji na ww. stanowiskach.

W przypadku szefa kuchni i głównego kelnera dodatkowo: odpowiedzialność za zespół, układanie menu, układanie grafików i przeciwdziałanie trudnościom.

W przypadku kelnerów: wiedza z zakresu przyjmowania zamówień przy stoliku, prezentowania dań, polecania win, pomoc przy transakcjach płatniczych.

Liczba miejsc:

18

1 szef kucharzy lub kucharz w okresie październik-listopad 2017

1 główny kelner lub kelner w okresie październik-listopad 2017

8 kucharzy na sezon: kwiecień – wrzesień 2018

8 kelnerów na sezon: kwiecień – wrzesień 2018

Wymagania
Znajomość języka:

Dobra znajomość języka angielskiego.

Mile widziana dodatkowo znajomość języka szwedzkiego, fińskiego lub innych ale nie jest niezbędna.

Doświadczenie:

Ponad 1 rok

Inne:

- mile widziane prawo jazdy nie jest wymagane

- profesjonalna i uprzejma obsługa klientów

- umiejętność efektywnej pracy w sytuacjach stresowych

Warunki pracy
Okres pracy:

październik – listopad 2017 i / lub kwiecień – wrzesień 2018

Rozpoczęcie pracy:

Do uzgodnienia z pracodawcą, tak szybko jak będzie to możliwe.

Październik 2017 lub kwiecień 2018

Wynagrodzenie:

W zależności od doświadczenia.

Dla wykształconych kelnerów/kucharzy: 11,12 EUR/godz. – 15 EUR/godz.

 

Rodzaj zatrudnienia:

Podczas pracy w niedzielę - stawka podwójna

od 112 godz./miesiąc i więcej

Zakwaterowanie:

Pracodawca zapewnia darmowe zakwaterowanie

Inne
Rekrutacja kontakt:

Wymagane dokumenty: CV w jęz. angielskim

 

Gdzie należy wysłać dokumenty: drogą elektroniczną na adres:

jenny@smakbyn.ax  (Jenny Bjӧrklund)

oraz do wiadomości doradcy EURES:

m_krauze@wup.gdansk.pl

w temacie e-maila proszę wpisać: „head chef, chef, head waiters, waiters"

Dodatkowych informacji udziela:

Jenny Bjӧrklund, tel.: +3581843666 (choose "4" for office)

 

Uwagi:

Uprzejmie informujemy, że pracodawca skontaktuje się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

1.     Umowa z zagranicznym pracodawcą zostanie zawarta zgodnie z prawem kraju zatrudnienia. Oznacza to, że wszystkie roszczenia odnośnie do warunków, które obejmuje umowa, można kierować wyłącznie do odpowiedniego sądu w kraju zatrudnienia. Publiczne służby zatrudnienia (EURES) nie mogą pośredniczyć ani reprezentować pracownika w sądzie kraju zatrudnienia w przypadku sporu z pracodawcą. 

2.     Publiczne służby zatrudnienia (EURES) dokładają wszelkich starań, aby zapewnić rzetelność i wiarygodność ofert pracy zgłoszonych w lokalnym urzędzie pracy.  Należy wyjaśnić, że oferta pracy została zgłoszona przez stronę trzecią i EURES nie odpowiada za ewentualne rozbieżności między warunkami pracy określonymi w ofercie pracy
i warunkami oferowanymi przez potencjalnego pracodawcę.

3. Publiczne służby zatrudnienia (EURES) informują, że będą zbierać, przetwarzać i przekazywać potencjalnym pracodawcom zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych wszystkie dane osobowe dostarczone przez osoby poszukujące pracy.

 

Pliki do pobrania
Oferta pracy nr 213/2017 (419,5kB)

OSOBA DO PRZYCINANIA DRZEW OWOCOWYCH

Zobacz.

MURARZ

Zobacz.

STOLARZ

Zobacz.

SZEF KUCHNI, KUCHARZE, GŁÓWNY KELNER, KELNERZY

Zobacz.